Skip to main content
 

Deen Makelaars

Sinds 1977 een begrip voor Hardenberg en omgeving

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Deen Bedrijfsmakelaars is een professionele en ambitieuze Bedrijfsmakelaardij in Noord-Oost Overijssel. Eigentijds maar met een rijke historie, welke teruggaat tot 1977. Al ruim 33 jaar wordt de deskundigheid op het gebied van bedrijfsmatig vastgoed herkend en erkend door onze opdrachtgevers.

  Wij werken voor zeer diverse opdrachtgevers, van eenmanszaken tot internationale institutionele beleggers en van stichtingen tot (semi-)overheden. Met onze langjarige ervaring en allround vastgoed expertise brengen wij telkens weer succesvolle transacties tot stand en bewijzen wij onze toegevoegde waarde voor deze opdrachtgevers.

  Ons werkgebied is Noord-oost Overijssel, waar wij in de loop der jaren een leidende positie hebben opgebouwd langs de as Hardenberg-Ommen-Dalfsen-Zwolle met als levensader de A28. Maar wij zijn zeker ook actief in het bedrijvengebied rond Hoogeveen. Het kantoor van Deen Bedrijfsmakelaars is gevestigd in Hardenberg.

  Deen Bedrijfsmakelaars is lid van de vakgroep Bedrijfsmatig Onroerend Goed (Business) van de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM) en onze bedrijfsmakelaars zijn gecertificeerd door Stichting VastgoedCert.

  Vragen? Neem gerust contact op

  In Deen Makelaars vindt u een betrouwbare en deskundige partner voor de aan- of verkoop van uw woning.Maar ook voor taxaties en bedrijfsonroerend goed bent u bij ons aan het goede adres!

  Deen Makelaars, sinds 1977 een begrip voor Hardenberg en omgeving.