Skip to main content

Prins Sport

Admiraal Helfrichstraat 33
7772 BV   Hardenberg

Contact

0523 638 026
www.prinssport.nl

Robert en Karin Prins openden in 2004 hun eerste sportzaak aan de Admiraal Helfrichstraat in Hardenberg. De winkel werd een begrip bij sportliefhebbers en bij verenigingen. In 2017 opende Prins Sport een tweede winkel. “Het was onze wens om verder te specialiseren. De bestaande winkel aan de Helfrichstraat richt zich nu helemaal op voetbal”

De nieuwe, verrassend ingerichte winkel aan Oosteinde 17 biedt sportbeleving met alle andere sporten. Prachtig is bijvoorbeeld de vloer met daarop een stuk atletiekbaan. “Dat is wat we willen, gespecialiseerd sportbeleving bieden”.

In de afgelopen jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een betrouwbare winkel met een zeer goede service en een ruim en actueel aanbod aan sportartikelen. Voortdurend vernieuwen hoort daarbij.

Naast de grote particuliere klantenkring die Robert, Karin en haar personeel hebben opgebouwd door goed advies en hoge klantvriendelijkheid, is de winkel ook niet meer weg te denken uit het verenigingsleven in- en rondom Hardenberg. Door samenwerking met meer dan 30 sportverenigingen blijkt Prins Sport telkens weer de perfecte partner te zijn voor alle teamkleding en aanverwante materialen die een club maar kan bedenken. (vervalt Nu, 10 jaar na de opening in 2004, kijken )Robert en Karin Prins zien de toekomst met vertrouwen tegemoet. (vervalt terug op een succesvol en mooi decennium en zien de toekomst met vertrouwen tegemoet.

“Een tweede sportwinkel in Hardenberg”