Skip to main content

Alles voor starters

Startershuis Doen! / Ondernemerscoaching

Centrummanagement Hardenberg werkt samen met Startershuis Doen en gemeente om startende ondernemers, groeiende ondernemers of ondernemers die op zoek zijn naar nieuw perspectief te ondersteunen. Info: eduard@eduardplate.nl

In de regio van Hardenberg zetten bovendien (oud-) ondernemers die gepokt en gemazeld zijn in het begeleiden van bedrijven zich in om (startende) ondernemers met raad en daad te helpen. Op basis van uw profiel en wensen wordt een match gemaakt met de juiste oud-ondernemer.

Succesvol starten

Een bedrijf starten is vaak een hele onderneming. U moet snel beslissingen nemen en er komen veel vragen op u af. Daarom heeft Rabobank een platform gelanceerd speciaal voor oriënterende starters. Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor een succesvolle start: actueel nieuws, handige tools en praktische informatie. Het helpt bij succesvol starten.

Neem direct een kijkje op www.ikgastarten.nl

Financiële hulp

Gaat het (tijdelijk) minder met uw onderneming? Dan kunt u onder bepaalde voorwaarden een beroep doen op het Besluit bijstandsverlening zelfstandigen (Bbz). Hiermee kunt u, met uw bedrijf of als zelfstandige, in uw eigen levensonderhoud blijven voorzien.

De kracht van gewoon doen