Skip to main content

Martin Menswear

Oosteinde 11
7772 CA Hardenberg

Contact

0523-272706
www.martinmenswear.nl

Het verhaal van Martin Olijve

Het gaat goed met Martins Menswear. Eind 2019 werd de winkel na een grondige verbouwing opnieuw geopend. Er werden nieuwe merken als Dstrezzed, Cavallaro, en Mason’s toegevoegd. Deze investering van een local hero hoe Hardenberg dé winkelstad van het Vechtdal is.

Martin Olijve droomde van jongs af aan over een eigen sportwinkel, maar na een parttime baan bij kledingwinkel ‘Snuffel’ gooide hij zijn plannen om.
In 1989 nam Martin Olijve de modezaak op het Oosteinde 11 over van zijn toenmalige werkgever.
Martin startte de winkel onder de naam Memory: een heren- en dames modezaak. In 2000 werd de winkel in een nieuw jasjes gestoken, en besloot Martin zich toe te leggen op de verkoop van nette, casual herenkleding van onder andere de merken Van Gils, State of Art en Vanguard. “Het winkeloppervlak was iets te klein voor de verkoop van zowel heren- als dameskleding. In 2008 is het winkeloppervlak uitgebreid naar 230 m2, zodat we nu een ruim en gevarieerd assortiment aan herenkleding kunnen aanbieden”, aldus Martin. Samen met zijn vrouw Dianne en verkoopmedewerksters Lianne, Jeanette en Marian, hoopt Martin zijn winkel met veel plezier nog vele jaren te runnen.

Een gevarieerd assortiment herenkleding